avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sarcina in Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sarcina in Concediu crestere copil

Buna seara, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie deoarece nu stiu cum se procedeaza.
Sunt in CCC, primul copil implineste 2 ani pe 01.06.219 iar data probabila a nasterii celui de-al doilea copil este 13-20 iulie 2019. Cum procedez in situatia data? Trebuie sa anunt sarcina de acum, sau inainte de data la care ar fi trebuit sa incep munca anunt ca doresc inceperea activitatii, apoi aduc concediul medical de maternitate? Am inteles ca ar fi unele probleme in unitatea in care lucrez(se inchide), dar ramane o alta unitate, nu se inchidee societatea. Din cate stiu ei sunt obligati sa imi pastreze locul. Nu stiu cum ar fi mai bine sa procedez in situatia data, nu as dori sa pierd indemnizatia. Va multumesc.

Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
elena188, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 21 Ianuarie 2019
Inainte de data la care ar fi trebuit sa incepeti munca anuntati ca doriti inceperea activitatii, apoi le aduceti la cunostinta in scris ca sunteti insarcinata ,dupa care depuneti concediul medical de maternitate
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la munca dupa concediu de crestere copil. Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!am cateva nelamuriri in ceea ce priveste intoarcerea la munca.Cand am fost insarcinata,de la locul de munca s-a hotarat ca mai bine este sa intru in ... (vezi toată discuția)
Graviduta la reintoarcerea din concediu ingrijire copil elenarai elenarai Buna ziua, Sunt o mamica aflata in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani.Copilul meu implineste 2 ani pe 6 feb 2013.In prezent sunt insarcinata in 20 de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului/sarcina valer_valy valer_valy Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in cazul unei cunostinte care nu stie cum trebuie sa procedeze... O femeie care se afla in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)