avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea la munca dupa concediu de crestere copil.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea la munca dupa concediu de crestere copil.

Buna ziua!am cateva nelamuriri in ceea ce priveste intoarcerea la munca.Cand am fost insarcinata,de la locul de munca s-a hotarat ca mai bine este sa intru in concediu de risc ,drept urmare am avut concediu de risc,prenatal,postnatal si crestere copil,urmand ca in data de 13 iunie anul acesta sa imi reincep activitatea.Ideea este ca sunt din nou insarcinata,cum ar trebui sa procedez? Se poate intra din nou in concediu de risc,imediat ce imi fac cererea de reincepere a activitatii?Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?Multumesc anticipat?
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
Andrada Balc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrada Balc , utilizator 19:14, 5 Aprilie 2021
Care este data nasterii celui de-al doilea copil ?

Care este data cand primul copil implineste varsta de 2 ani?
13 iulie împlinește copilul 2 ani,iar data probabila a nasterii este luna noiembrie
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
Andrada Balc, utilizator
In speta, sunt:
1. revenirea la munca
2. intrarea in concediu medical, concediul de maternitate si apoi in CCC
Am inteles!va multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt încă în perioada de ccc. am rămas din nou ... Elena 1423 Elena 1423 Bună ziua. Sunt încă în perioada de CCC. Am rămas din nou însărcinată, iar mediul în care lucrez este cu risc. Ca și la prima sarcină intenționez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in ccc Zollica Zollica Buna ziua Sunt in CCC de 8 luni, sunt insarcinata din nou. Nu am angajator, am lucrat pana pe data de 31.12.2018. Am mers apoi la CASMB de unde mi s-a platit ... (vezi toată discuția)