avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare

Buna, am o fetiță de 9 luni, eu si tatal fetiței nu am fost căsătoriți niciodată, tatăl este trecut pe certificatul de naștere. In prezent trăim împreună, doar ca tatăl vrea sa meargă la lucru in afara țării si nu stie exact pt ce perioada. As dori sa știu dacă se poate face o declaratie la Notar in caz ca fata va crește si va trebui sa o înscriu la grădiniță sau poate voi dori sa o scot din țară iar tatăl nu va fi prezent sa pot sa o fac cu acea declaratie , precizez ca tatăl este de acord doar ca nu stim exact ce anume trebuie făcut.
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
V.gaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 21 Ianuarie 2019
Mergeti la un notar si explicati ce doriti .. sunt sigur ca va va ajuta cu acea procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor adelin088 adelin088 Buna sant Dana si am o fetita in urma unui concubinaj dumnealui de la nasterea fetitei nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea fetei ; acum ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord iesire din tara impreuna cu minorul sergiuberar sergiuberar buna ziua.sotia mea are o fetita din alta casatorie,dupa divort fetita a ramas in grija mamei prin hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. acum am ... (vezi toată discuția)