avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună ziua! Eu și soția mea de comun acord am hotărât să divorțăm la notariat. Avem un copil minor de 4 ani și suntem căsătoriți de 7 ani. Am căzut de comun acord și ne-am înțeles că cel mic să rămână la mine ( eu fiind tatăl copilului). As dori să știu care sunt condițiile de acordare de pensie alimentara , zile de vizită etc. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
Georgica112, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:36, 21 Ianuarie 2019
Dacă divorțați la notar, totul se stabilește în conformitate cu voința părților, dacă există neînțelegeri trebuie să divortați în instanță.
Stabiliți de comun acord un program de vizită și o sumă pe care să v-o dea cu titlu de pensie de întreținere (1/4 din venit-art 529 al 2 Cod Civil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, incredintare copil, pensie alimentara diana_ungureanu diana_ungureanu Buna ziua. Ma aflu in situatia de a cere ajutorul dumneavoastra. Sunt casatorita de 7 ani, dar in fapt suntem despartiti de 2 ani. Avem un copil minor in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am dintr-o relație un baietel de 4 ani tatăl la ... Ana maria ene Ana maria ene Buna ziua! Am dintr-o relație un baietel de 4 ani tatăl la recunoscut dar nu ne ajută,cu nimic si nu ne vizitează vreau sa il dau in judecata pentru pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tanase_mara tanase_mara Buna ziua, As vrea sa stiu daca in cazul unui divort la notar cu fixarea custodiei comune,pensia alimentara ramane aceiasi,de 350 lei daca copilul sta la tata ... (vezi toată discuția)