avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de maternitate

Buna ziua! Daca eu ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, dar ultima zi de munca la locul actual este pe 31 mai, pt ca am contract pe perioada determinata, pot beneficia de concediul de maternitate. Adica mi se poate acorda acea indemnizatie de maternitate, daca eu nu voi mai lucra? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaa98 , utilizator 18:25, 21 Ianuarie 2019
Aici* aveti dreptate, in legaturile cu veniturile...dar nu stiu daca poti intra in concediul de maternitate fara a lucra sau fi in somaj...
Da, pai asa m.am gandit si eu. De aceea am intrebat aici, daca stie cineva sa.mi raspunda, va rog?

Ionut.ion a scris:

Aici* aveti dreptate, in legaturile cu veniturile...dar nu stiu daca poti intra in concediul de maternitate fara a lucra sau fi in somaj...

Ar fi bine sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate ...
Am inteles. Bine, va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal iadionut iadionut Daca nu mi se mai prelungeste contractul de munca beneficiez de concediu de maternitate? Va multumesc. (vezi toată discuția)