avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinii

Un locatar este deranjat de vecinii (chiriasii) de la etajul superior si solicita ca asociatia de proprietari sa-l dea in judecata pe proprietar. Asociatia are obligatia sa intenteze proces sau locatarul trebuie sa se descurce personal?
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
AdiBorodi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:53, 21 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locatarul trebuie sa se descurce personal.
Nu are treaba asociatia cu acest lucru.
Multumesc :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In astfekl de cazuri asociatia de proprietari nu are nicio responsabilitate
Vecinul interesat daca poate proba daunele /prejudiciile generate de catre chirias are dreptul sa se instituie cu pretentii impotriva acestora sau a proprietarului apartamentului inchiriat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Inundatie produsa de vecin.cine-l obliga la plata repartiilor? ContSters89081 ContSters89081 Vecinul de la etajul superior inunda aprtamentul de sub el, proaspat zugravit. Dupa uscare raman pete mari. Cine trebuie sa-l oblige pe acest vecin sa repare ... (vezi toată discuția)
Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că ... Magie1 Magie1 Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că sa nu mă inunde și nu sta in apartament și pe lista afișată de asociație e trecut numai ... (vezi toată discuția)