avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract

buna ziua,
un administrator de imobil care are contract de munca in alta parte poate avea la bloc contract de conventie civila?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:36, 21 Ianuarie 2019
In zilele noastre, un cetatean poate avea oricate contracte de munca (daca poate omu'...), dar NU angajare cu conventie civila.
In mod normal, acolo la dvs. conducerea as. prop., cenzorul, trebuie sa cunoasca aceste chestiuni. Trebuie sa angajati persoane fizice cu certificat de calificare in meseria de administrator de imobile si Atestat pentru practicarea acestei meserii, mai puteti incheia contracte de prestari de servicii cu PFA sau o firma specializata in administrarea as. prop.
Succes!
Pentru corecta si complerta dv informare priviind dispozitiile care guverneaza infiintarea,
organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari parcurgeti disp L nr 196/2018 care prevede fara exceptie ca administratorii de condominii-persoane fizice pot exercita responsabilitatile functiei in baza unui contract individual de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. suntem o asociație de proprietari cu 15 apartamente,administratorul ... Adiță11 Adiță11 Buna. Suntem o asociație de proprietari cu 15 apartamente,administratorul este un locatar ,care face aceasta munca benevol. După noua lege,care cere ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator AdiBorodi AdiBorodi Buna seara. Eu am atestat de administrator din 2011 care, din cate stiu, a fost emis pe perioada nelimitata. Am intrebat la primarie daca este valabil si dupa ... (vezi toată discuția)
Durata mandat presedinte. termen contsters111 contsters111 art. 46 ART. 46 (1) La adunarea proprietarilor în vederea constituirii asociației de proprietari, proprietarii vor alege dintre cei prezenți un comitet ... (vezi toată discuția)