avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație al doilea copil

Se dă o mămică cu un bebe, care se va întoarce la muncă după cei 2 ani. Ea fiind însărcinată cu al doilea bebe, urmând să nască 4 luni mai târziu, după întoarcerea în colectiv, iar cel puțin 2 din cele 4 vor fi concediu prenatal. Cum i se va calcula noua indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 22 Ianuarie 2019
Cuantumul indemnizatiei primite va fi de 85% din media veniturile nete realizate pe cele 12 luni eligibile pentru CCC anterioare datei nasterii copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu prenatal adyna_me adyna_me Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6a si ar trebui sa intru in concediu prenatal la 1 oct urmand sa nasc pe 20 nov. As dori sa stiu daca concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie legea noua byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. Referitor la calculul indemnizatiei dupa legea noua am cateva nelamuriri: 1. Luna aceasta intru in concediu de maternitate bebe 2 in continuare ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si indemnizatie crestere copil Bmarinela Bmarinela Buna ziua, Lucrez la o firma din 20 mai a.c., recent am aflat ca sunt insarcinata si ar trebui sa nasc prin aprilie,vreau sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)