avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Daca nu vreau sa dau buletinu si certificatu prietenei mele ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: Nicu13 , utilizator 15:38, 22 Ianuarie 2019
Mentionez ca are scos de doua ori provizoriu si certificatu de nastere il are scos de 2 ori duplicat....mai poate sa si le faca?
Mentionez ca are scos de doua ori provizoriu si certificatu de nastere il are scos de 2 ori duplicat....mai poate sa si le faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere perse perse In urma pierderii unui certificat de nastere,cum se poate si unde recupera acest duplicat? De ex: nascut in Brasov,dar crescut in Onesti,acum are sederea in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere la schimbare buletin dragos1881 dragos1881 Buna,trebuie sa-mi schimb buletinu si vreau sa stiu daca certificatu de tip vechi e valabil sau prima data trebuie sa schimb certificatu de nastere tip ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)