avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul colectiv de munca PETROM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul colectiv de munca PETROM

buna ziua,
va rog mult daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva
As dori sa imi trimiteti si mie contractul colectiv de munca pe anii 2009-2011 de la Petrom daca il are cineva .Adresa mea de mail este liliana_manzu@yahoo.com
multumesc mult
astept ajutorul dvs.
cu stima
Cel mai recent răspuns: ContSters125561 , utilizator 19:37, 26 Iunie 2010
:D, am uitat sa spun ca nici directia muncii nu l-au dat pe motiv ca respectivii nu mai sunt salariati, increngatura este mare si nu are rost sa o povestesc. Cat despre national si ramura se publica in partea V-a daca nu ma insel.
va multumesc tuturor pt raspunsul dat
multa sanatate si sarbatori fericite va urez de pe acum
cu stima
CCM la nivel de unitate se inregistreaza la Directia de Munca si nu la mInisterul muncii ...

P.S.
pneagu
doresti CCM la nivel de unitate UPET S.A Targoviste ?
Buna ziua,
te ajut eu cu cateva pagini din CCM/2009 mai precis de la pag 62 la pag 77
buna ziua!o sa va trimit eu ccm2009

Alte discuții în legătură

Refuzul sindicatului de a ma informa asupra ccm fsli adisoi adisoi ce pot face pentru a ma informa asupra continutului CCM la nivel de ramura pe care sindicatul aservit in mod evindent conducerii refuza sa l puna la dispozitia ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivelul unitatii dduiculescu dduiculescu Contractul colectiv de munca incheiat la nivel de unitate, dupa inscrierea la directia de munca, se publica in Monitorul Oficial?Sau cf.L130/1996 art.29 se ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura adisoi adisoi expertul contabil desemnat de instanta mi-a solicitat sa- i pun la dispozitie ccm la nivel de ramura petrom precum si dovada calitatii de membru de sindicat.In ... (vezi toată discuția)