avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stâlp EOn pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stâlp EOn pe proprietatea mea

Am cumparat o casă cu teren la tara,iar in mijlocul grădinii este un stîlp de curent si am inteles de la vechiul proprietar ca nu am voie sa fac nimic pe o raza de 10 m. Cum se procedează i in acest caz? Eu nu ma pot folosi de proprietatea mea.Trebuie sa fac un contract de închiriere sau altceva?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:11, 22 Ianuarie 2019
Trebuie sa aflati actele de la baza acelui stalp. Depinde ce doriti sa faceti, ce tip de stalp este etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea mea sau nu? paniana34 paniana34 Doresc sa va rog sa ma ajutati intr-o problema personala. sunt proprietara unui teren care are si constructie ,pe terenul meu proprietate , ingranituit ,se ... (vezi toată discuția)
Aprobare stalpi pentru conectare la reteaua de energie electrica ContSters359348 ContSters359348 Coproprietarul vrea sa amplasese stilpi pentru conectarea la reteaua de energie electrica pe terenul aflat in indiviziune . Eu nu sunt de acord . Poate instala ... (vezi toată discuția)
Mutare stalp de electricitate mireille35 mireille35 Buna ziua,as ruga un raspuns care sa ma lamureasca in urmatoarea problema:am cumparat un teren pe care am construit o casa.Terenul se afla la 40 de metri de ... (vezi toată discuția)