avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare destinatie apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare destinatie apartament

Daca intr-un apartament functioneaza cu contract de inchiriere din 2012 o casa de ajutor reciproc (organizatie non-profit, neinscrisa la Registrul Comertului), ce presupune schimbarea destinatiei imobilului? (Pentru infiintarea CAR se obtinuse acordul vecinilor in 2012) Trebuie facuta modificarea in cartea funciara sau depus dosar la primarie? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
irinama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 00:20, 23 Ianuarie 2019
Daca este organizatie non-profit nu se inscrie la Registrul Comertului ci la Judecatorie / Tribunal unde exista un Registru al asociatiilor si fundatiilor.
Schimbarea destinatiei unui apartament se face doar prin OCPI dupa obtinerea avizelor si autorizatiilor de la primarie (certificat de urbanism, autorizatie de constructie, proiect si ce se va mai cere la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme apartament - pod iulia_teodora iulia_teodora Detin un apartament, iar in CF e trecut: \"apartament compus din pod\". Platesc impozit pe locuinta, iar cei de la primarie nu vor sa imi faca nici domiciliu, ... (vezi toată discuția)
Poate fi intabulata o constructie pe domeniu public? isturchian isturchian Persoana fizica autorizata, activitate principala fiind comert cu flori, care detin spatiul comercial cu contractul de inchiriere pe domeniu public de 17 ani, ... (vezi toată discuția)
Legea încadrării imobilelor în cartea funciară Farama Silviu Farama Silviu Bună ziua, o clădire nou construită, poate fi trecută în cartea funciară (aparthotel).? Sau o clădire de locuințe poate funcționa ca și \"Hotel\" sau ... (vezi toată discuția)