avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Biserica Ortodoxa - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Biserica Ortodoxa - divort

Buna ziua! Biserica Ortodoxa are dreptul sa elibereze adeverinta pentru o parte intr-un divort? Adica sa mentioneze in acea adeverinta ca una din parti din cauza problemelor familiale s-a refugiat la manastire, ca proba pentru instanta?(daca exista si o baza legala?)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:59, 22 Ianuarie 2019
BOR poate elibera orice. Problema se pune daca este in interesul partii.
Multumesc. Chiar are competenta asta de a elibera orice?
Dar de ce nu ar avea`?! Care este problema? Orice instituție poate elibera orice fel de adeverință care are rolul de a adeveri ceva real. O adeverință adeverește ceva, o realitate de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biserica se supune legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? OrasulLiber OrasulLiber Biserica se supune Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? Art. 2 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile ... (vezi toată discuția)
Parere: constitutional sau neconstitutional? StatVsBiserica StatVsBiserica Va solicitam parerea. In litigiul aparut in Timisoara, Facultatea de Teologie din cadrul unei universitati publice, pe de o parte si preotul caruia i s-a ... (vezi toată discuția)
Actiunea in rectificare inscrierilor in cf friendorfoe friendorfoe Buna tuturor! am o problema legata de o speta este vorba de o actiune in revendicare pe legea 10/2001 titularul acestei actiuni este Biserica ... (vezi toată discuția)