avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde ma interesez de alocatia copilului care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde ma interesez de alocatia copilului care a împlinit 18 ani?

Bună ziua,
Vreau și eu sa știu unde ma pot interesa de alocatia copilului meu, care a împlinit 18 ani în luna februarie 2018, adică acum un an de zile.
Am făcut cerere la liceu, menționez ca este acum clasa a 12 a cursuri de zi.
Am făcut cererea la liceu, am dus și copie C. I., dar pana acum nu a primit nici un ban.
Vreau sa știu unde ma pot interesa de ce nu a primit alocatia pana acum.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 22 Ianuarie 2019
La AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie Ichimcristina Ichimcristina Buna ziua! In martie acum doi ani am implinit 18 ani. Fiind clasa a 11 a am depus un dosar pentru a continua sa primesc alocatia. Doi ani scolari am stat fara ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copii expediata gresit deeariri deeariri in anul 2013,14 februarie sotul meu a decedat iar fetei mele care in 2 august a implinit 18 ani , eleva in clasa a 12 a i-a venit alocatia pe numele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Alexandra-Maya Alexandra-Maya Buna ziua ! Pe 19 martie 2014 am nascut o fetita.Pana la sfarsitul lui ianuarie am fost la scoala(liceu) in clasa a XI-a.In februarie mi-am scos adeverinta ... (vezi toată discuția)