avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat copii expediata gresit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat copii expediata gresit

in anul 2013,14 februarie sotul meu a decedat iar fetei mele care in 2 august a implinit 18 ani , eleva in clasa a 12 a i-a venit alocatia pe numele sotului decedat in loc sa vina pe numele ei. am fost informata de postasul care vine la noi ca locuim la tara ca trebuie sa dam banii alocatia din urma inapoi la casa de pensii pentru ca ei au facut greseala iar apoi noi sa-i primim inapoi . va rog sa-mi spuneti cum sa procedam , va multumim
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 24 Ianuarie 2014
1. Alocatia de stat pentru copii nu se plateste de catre Casa de Pensii ci de catre Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).

2. Inseamna ca dvs. nu ati anuntat AJPIS de decesul tatalui fetei.

3. Luati legatura, prin telefon sau e-mail, cu AJPIS sa va spuna cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara si ajutor social chrisstianm chrisstianm Buna ziua. Nepotul meu ( 14 ani ) a treminat clasa VIIIa si a inceput liceul . Spre sfarsitul clasei a VIII a pe motivul 20 + absente ( 27 mai exact ) i-a ... (vezi toată discuția)
Alocatii elev peste 18 ani marghi marghi Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in ... (vezi toată discuția)
Alocatie minor alina.livia alina.livia In fapt suntem despartiti din iulie 2014. Din noiembrie 2014 nu mai locuim impreuna. Alocatia pt fetita vine pe numele fostului concubin. Fetita locuieste la ... (vezi toată discuția)