avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Buna ziua! In martie acum doi ani am implinit 18 ani. Fiind clasa a 11 a am depus un dosar pentru a continua sa primesc alocatia. Doi ani scolari am stat fara alocatie si nu am primit nici azi banii. Unde pot face iar o cerere sau ceva sa mi recuperez banii. Anul acesta am termimat a 12 a si vreau sa imi recuperez banii. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ichimcristina , utilizator 14:33, 26 Septembrie 2019
Depuneti o solicitare la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială - si vedeti ce raspuns va dau.
Multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Depuneti o solicitare la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială - si vedeti ce raspuns va dau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma interesez de alocatia copilului care a împlinit 18 ani? Mazurchevici Mazurchevici Bună ziua, Vreau și eu sa știu unde ma pot interesa de alocatia copilului meu, care a împlinit 18 ani în luna februarie 2018, adică acum un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani. Alexandra Zarif Alexandra Zarif Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)