avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid o sala de jocuri PS4.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid o sala de jocuri PS4.

Buna ziua! Doresc ca in viitorul apropiat sa deschid o sala de jocuri PS4 atat casual, dar mai mult intentionez sa organizez concursuri. Doar casual este faliment direct, toti avem unitati acasa. Planul e facut, strategia o am, problema tine de legalizare si anume ...

1. In ce conditii pot folosi jocurile achizitionate spre a le folosi in incinta salii, dat fiind faptul ca din ce am citit, achizitionarea acestora este doar pentru uz personal!? Practic, din informatiile ce le am, pot folosi jocurile atata timp cat nu cer bani clientilor sa le joace. Cum functioneaza celelalte sali deoarece nu am posibilitatea sa intreb pe nimeni, mai ales ca la mine in oras nu mai exista o astfel de sala. In cazul jocurilor casual, evident voi percepe o taxa/ora. Mai pe scurt, ce trebuie sa indeplinesc pentru a "vinde" acest serviciu?

2. In cazul concursurilor, doresc sa percep taxa de inscriere impartita in doua astfel: Taxa ce intra in fondul de premiere si taxa salii ptr. organizare. In ce conditii am voie sa fac asta? Am nevoie de autorizatie separata pentru a putea percepe aceste taxe si a oferi premii in bani?

3. Intentionez sa stabilesc programul de functionare in intervalul 16 - 24 astfel incat sa limitez la maxim numarul de angajati si sa evit orele moarte cand toata lumea este la munca/scoala ... oamenii seara vor sa se relaxeze. Totusi, fiind o sala de jocuri PS4, voi avea si minorii acces in sala, avand (evident) acces doar la jocuri ce permit a fi jucate in conformitate cu varsta lor. Dar, din cate stiu, acestia pot avea acces doar pana in ora 22. Imi puteti confirma acest lucru?

Cam acestea ar fi nelamuririle mele. Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns daca se poate.

O zi frumoasa!

PS: Imi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
Silviu0792, utilizator

Alte discuții în legătură

Sala de jocuri - cod caen, licente Sorin978 Sorin978 Aș dori să deschid o sală de jocuri xbox 360 pentru închiriere. Ce cod CAEN aș avea nevoie și ce alte licențe? (vezi toată discuția)
Bar cu tematica jocuri societate victor2302 victor2302 Buna ziua, detin un bar cu tematica jocuri societate (rummy, table, monopoly,activity erc). In incinta barului am si o masa de poker pe care o pun la ... (vezi toată discuția)
Pfa publiciate online? mal.cip mal.cip Saluate, ma numesc Ciprian si as dori sa ma fac persoana fizica autorizata in domeniul web. Pe site am de gand sa organizez diferite concursuri: de ... (vezi toată discuția)