avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, suntem institutie publica subordonata DGASPC, indemnizatia de hrana conf.oug 114/2018, se aplica lunar,pe timpul efectiv lucrat(adica daca esti in concediu de odihna) nu beneficiezi de indemnizatia de hrana ,este corect?
Sporurile conform art. 34 alin (1) din OUG 114/2018, sporurile raman la nivelul de la luna decembrie 2018, adica am spor de 15% conditii vatamatoare in suma de 400 lei, odata cu majararea salariului de la 01.01.2019, sporul in suma de in suma de 400, se adauga la noul salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 23 Ianuarie 2019
este corect, se adauga
- si indemnizatia de hrana conf.oug 114/2018, se aplica lunar,pe timpul efectiv lucrat daca esti in concediu de odihna) nu beneficiezi de indemnizatia de hrana ,este corect?
Indemnziztia de hrana intra in calcul indemnziatiei pentru CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de hrana-revisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca se raporteaza in revisal indemnizatia de hrana ,si daca da,cum?Va multumesc,zi buna. (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu - marire de salariu si sporuri mariacim mariacim Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un calcul detaliat al indemnizatiei de concediu pt urmatorul caz...mentionez ca textele legislative in aceasta privinta le ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)