avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna seara,
In prezent sunt angajat la OMV Petrom si as vrea sa stiu daca in cazul unei concedierii colective, in urma unei restructurari, as putea beneficia de unele drepturi in conditiile in care sunt vaduva, deci unic intretinator?
Nu stiu, insa, nici care sunt criteriile care definesc statutul de unic intretinator .
Cel mai recent răspuns: Ileana Patrascu , utilizator 15:21, 23 Ianuarie 2019
NU.
Buna dimineata.
Nu are relevanta ca sunteti vaduva, acele salarii compensatorii se acorda doar daca sunt specificate in CCM/CIM, regulamentul intern al angajatorului.
Verificati in c.c.m. incheiat la nivel de OMV Petrom.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii alexandra24 alexandra24 buna ziua,as vrea sa stiu daca mai beneficiez de salarii compensatorii ca urmare a concedierii individuale?stiu ca CCMN 2010 prevede acest lucru dar stiu ca nu ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)