avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract intre persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract intre persoane fizice

Buna ziua,

Doresc sa colaborez cu cineva in vederea realizarii unei aplicatii software. Nu ne cunoastem foarte bine si vrem sa incheiem un contract intre noi, din care sa rezulte ca produsul respectiv e 'proprietatea' amandurora.
Exista o astfel de intelegere/contract intre persoane fizice?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kosmo , utilizator 11:10, 23 Ianuarie 2019
Eu nu văd niciun impediment.
Am inteles. Aveam impresia ca un astfel de contract nu este recunoscut legal. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii smara_radu smara_radu Buna ziua, Firma la care lucrez produce echipamente care se programeaza de la calculator. Am gasit un colaborator cu PFA, programator, care ne va ajuta sa ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea de software sh manea_andrei manea_andrei Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal sa cumpar software(jocuri, Office, Windows) la mana a 2a.Daca da in ce conditii. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum renunt la un contract de intermediere publicitate, exclusivitate??? levilevel levilevel Buna ziua, Am incheiat Oct.2010 un contract de intermediere publicitate cu o agentie pe o durata determinata de un an, cu posibilitatea de prelungire. Ce am ... (vezi toată discuția)