avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare acțiuni la purtător
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare acțiuni la purtător

Buna ziua! Va rog sa Ma ajutați cu un răspuns privitor la transformarea acțiunilor la purtător in acțiuni nominale. Procedura de urmat in mare îmi este Clara! Întrebarea este ce se întâmpla cu acționarii care nu și-au ridicat niciodată acțiunile și ce se întâmpla cu cei care nu se vor prezenta in ședința AGA cu actiunile? Cum se procedează pt a întocmi in cazul acesta registrul acționarilor?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu actionarii minoritari in cazul micsorarii numarului de actiuni? Instantlife Instantlife Va cer ajutorul in elucidarea urmatoarei probleme. La un SA inchis se hotaraste micsorarea capitalului social prin reducerea numarului de actiuni. Prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare actiuni caprice caprice Buna ziua, pt a cumpara 5 % actiuni la purtator de la o societate pe actiuni am nevoie de o hotarare aga din cadrul societatii noastre? De mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Modificare forma juridica ! ELENA VASILE ELENA VASILE As dori daca poate vreun coleg sa-mi spuna cum se procedeaza in cazul care un SA are 5 asociati din care 1 doreste sa cesioneze actiuni la purtator catre ... (vezi toată discuția)