avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se plateste retroactiv pensia alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se plateste retroactiv pensia alimentara?

Buna ziua! Mi am dat fostul iubit in judecata pt pensie alimentara in 2016.pana atunci nu era angajat si trebuia sa plateasca in raport cu salariul minim pe economie.ieri aflu ca este angajat din 2018 cu salariul de 7128 lei.intrebarea mea este urmatoarea: nu trebuia sa plateasca pensia alimentara conform salariul? Pot sa fac ceva in aceasta privinta? Multumesc anticipat!
Formulați cerere de augmentare a pensiei de întreținere, va plăti noua sumă de la data introducerii acțiunii.
Temei: art.531, alin 1 Cod Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Avisalon Georgiana Avisalon Georgiana Buna seara sunt divorțată din 2013.custodia copilului e comuna dar cu domiciliul la mine(mama).în 2013 i sa calculat pensia ca trebuie sa ii dea copilului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- recalculare nicolae.adrian nicolae.adrian Buna ziua. In urma unui divort in anul 2005, tatal meu a fost obligat la pensie alimentara in cuantum de 25 % din salariu. In anul 2012, cand am implinit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Iulia_19_79 Iulia_19_79 Buna ziua ,am divorțat în 2011,la vremea aceea salariul minim pe economie era foarte mic,pensia alimentara s-a stabilit la fabuloasa suma de 145 de lei ... (vezi toată discuția)