avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizația de hrana
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizația de hrana

Lucrez în administrația publică locală și trebuie să mi se acorde indemnizația de hrană, conform art. 18 din Legea nr. 153/2017. Primind această indemnizație, suma pe care o reprezintă aceasta, cumulată cu salariul, rezultă o sumă care depășește indemnizația viceprimarului. În aceste condiții mai pot primi indemnizația de hrană? Reprezintă această indemnizație de hrană "venit salarial" așa cum este prevăzut în art. 11, alin. (4) din Legea nr. 153/2017?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
Iulian7106, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! referitor la indemnizatia de hrana intr-o institutie ... aurorao aurorao Buna ziua! Referitor la indemnizatia de hrana intr-o institutie publica(primarie de comuna). Legea 296/2023 vine cu o modificare la Legea 153/2017, in sensul ... (vezi toată discuția)
Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint ... Angela Raducan Angela Raducan Buna ziua. Lucrez la o primarie si pe linga functia pe care sint incadrat tin si C.F.P. Pentru aceasta munca nu sint platit pe motiv ca depasesc salariul ... (vezi toată discuția)