Buna ziua,
Am un PFA -( CAEN 7112 activ inginerie...) si doresc sa angajez SOTUL sau o alata forma de incadrare ( mai simpla fata de Revisal) pentru ai putea plati CAS si CASS, Mentionez nu este angajat in momentul de fata. Multumesc
PFA -Doresc sa contribui la CAS, CASS pentru mine si sot - Se calculeaza la salarul minim 2080 lei ( 520 lei CAS si 208 lei CASS) . Daca eu platesc aceste contributii am inteles ca se considera doar ca si stagiu de cotizare , nu si vechime in munca. Va rog sa- mi recomandati o varianta in care sa pot beneficia de ambele ( daca tot platesc). In conditiile in care in momentul de fata in domeniul constructiilor este foarte greu sa te angajezi (inginer) la firme mici care nu pot sustine cheltuielile prefera sa incheie contracte de colaborare. Multumesc
Oug 114 art. 66
cosminsalagean
Daca o firma are codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ), iar domeniul de activitate este proiectarea tevilor unei ... (vezi toată discuția)
Pentru pfa
MaryMarian
Dacă obțin un venit de ex de 1000 lei pe lună plătesc după acel venit cas și la pensie. Adică plătesc după venitul pe care îl obțin. Vă mulțumesc (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.