avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare pentru credit bancar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare pentru credit bancar

Bună ziua. Mă numesc Năforniță Costel Iulian și aș dori să știu dacă există vreo șansă că firma de asigurări să acopere debitul pe care tatăl meu l-a avut si care a decedat înainte să îl termine de plătit. Problema este ca el a făcut o refinanțare in 2016 când era deja depistat cu ciroză hepatică și a dat o declarație pe propria raspundere că este clinic sănătos. Tatăl meu a decedat anul trecut si mai am de plătit rate până în 2021, rata este de 1400 de lei lunar. Vreau să știu dacă merită să iau un avocat sau pot să mă resemnez si să termin de plătit ratele. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: costeliulian , utilizator 21:14, 29 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Sunteti sigur ca tatal dvs. a dat o declarația pe propria raspundere că este clinic sănătos?
Nu cumva cei de la banca au bifat niste casute, iar el decat a semnat?
Nu știu sigur dar chiar dacă e așa obligația lui era să citească ce semnează, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarea in cazul decesului seducator seducator Va rog sa ma ajutati cu un sfat,,,,,tatal meu a decedat in ianuarie anul curent, avea un credit la banca fiind asigurat de o anumita firma. Am trimis toate ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari inbonlaviri/decese nu isi face datoria,ce pot fac? euaditza euaditza buna ziua, firma de asigurari inbonlavire/deces nu vrea sa isi faca datoria si sa plateasca banca si as dori sa stiu cum s-ar putea rezolva acest caz ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata-credit banca steef steef Cazul unei persoane decedate care anterior decesului a facut un credit la o banca. Odata cu creditul a facut si o asigurare de viata la o societate. La data ... (vezi toată discuția)