avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM suspendat

Buna,daca am fost suspendat la locul de munca,in urma unei plangeri penale,cazul a fost clasat prin intelegere. dintre cei vinovati si firma.eu nu am fost implicat in aceea intelegere fiind nevinovat,doar am fost chemat la politie ptr declaratii,pot cere despagubiri firmei ca urmare a suspendarii?
Cel mai recent răspuns: Dodox , utilizator 17:02, 23 Ianuarie 2019
In situatia in care se constata nevinovatia celui in cauza, salariatul isi reia activitatea anterioara si i se plateste, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, o despagubire egala cu salariul si celelalte drepturi de care a fost lipsit pe perioada suspendarii contractului.
Chiar daca pe decizia de la Parchet scrie ca a fost clasat?
Clasat fiind prin intelegerea dintre ceilalti doi acuzati,si firma.Avocatul celor doi acuzati s.a inteles cu avocatul firmei sa achite o anumita suma.eu neavand nicio legatura cu aceasta intelegere.am dat doar o declaratie la politie.
Chiar daca ...
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala formulata de angajator sim0na sim0na Fratele meu lucreaza la o societate comerciala. La inceputul acestui an patronul sau i- a facut plangere penala pentru inselaciune. A fost cercetat cateva ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat / ada123456 ada123456 Buna ziua ! Deci : am CIM suspendat de 9 luni , am primit si ordonanta de la parchet cu NUP plus o amenda administrativa de1000 ron , firma contesta ordonanata ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim plangere penala ovidiub1 ovidiub1 Buna ziua , Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: - angajat impotriva caruia se face plangere penala la parchet pentru neglijenta in servici - CIM a ... (vezi toată discuția)