Partea exterioară a balconului (fațada) s-a deplasat în exterior și e pericol să cadă iar președintele asociației de proprietari spune că trebuie s-o repar pe cheltuiala mea. Este fațada parte comună, sau nu ?
Problema mea e urmatoarea: partea exterioară a balconului (fațada, balustrada) s-a deplasat în exterior, în pericol sa cada. Mentionez faptul că la vecinul care locuieste dedesubt plafonul este grav deteriorat. Tencuiala este cazută, fierul beton este mâncat de rugina. Am facut sesizari verbale si scrise presedintelui asociatiei de proprietari. Raspunsul a fost ca trebuie sa repar pe cheltuiala mea, nefiind parte comuna. Intrebarea mea: este sau nu parte comuna aceasta fațadă? Mulțumesc.
Psihosex
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai poate fi vorba si de o aroganta majora, de sorginte comunistoida, de care si eu am parte la bocul nostru.. "Ignoranta" nu are voie sa fie invocata, pentu ca se stie: ""Necunoasterea Legii nu te absolva de consecintele nerespectarii ei!"" Un presedinte ar trebui sa "viseze" Legea, adica sa o stie aproape pe de rost, si sa o poarte mereu cu el - vreo 40 de coli A4, ca sa se poata documenta in orice moment, si raspunde corect, oricui, mai ales daca e si platit pentru aceasta functie, care ar trebui sa fie Onorifica, nu sa se ceara sute de lei si ei nu fac mai nimic!.. Doar streseaza oamenii si pun bete in roate, majoritatea!..
La un bloc de langa noi, dupa 20 de ani, au descoperit ca adminsitratorul a "furgasit" Fondul de rulment, l-au dat in judecata, au castigat si l-au si concediat!.. Daca se faceau verificari serioase, la intervale regulate, nu se ajungea aici.. Omul si-a cumparat insa, inca un apartament si il doare la basca...
Mare atentie la orice, in acest domeniu, e plin de nereguli!
Iar noua lege are multe minusuri si "portite", care pot facilita multe mizerii din partea adminilor si presedintilor!
Mare atentie mare!