avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fişă de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fişă de evaluare

Bună ziua, lucrez într-o întreprindere privată care produce volane . Sunt calificată , iar directorul firmei îmi face fică de evaluare , lucrez de 1 an şi 6 luni . Dacă nu semnez această fişă firma o poate folosi împotriva mea ? Mai exact mă poate lichid din acest motiv ? Vă mulțumesc. Contractul de muncă e pe perioadă nedeterminată
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 23 Ianuarie 2019
Fisa de evaluare se intocmeste la termenul la care are loc evaluarea salariatului si i se aduce la cunostinta acestuia sub semnatura de primire sau, daca acesta refuza primirea, prin alt mijloc de comunicare ce permite dovada primirii efective de catre salariat (de exemplu, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, printr-un executor judecatoresc etc.).

De asemenea, refuzul dumneavoastră de a semna evaluarea poate face obiectul unei cercetării disciplinare prealabile dispuse de conducerea societății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara deliaboaru deliaboaru Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu aplicarea unei sanctiuni disciplinare. In momentul in care ii inmanezi decia de sanctionare unui ... (vezi toată discuția)
Referatul se face prin posta sau se poate si prin email? masayoshi masayoshi referatul (pentru cercetare disciplinara) se face prin posta sau se poate si prin email? Ce legislatie vizeaza referatul? (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara mediterr mediterr Buna ziua, Am urmatoarea situatie si anume: -un salariat nu se mai prezinta la locul de munca din data 21.02.2012 . Contactat telefonic a fost rugat sa se ... (vezi toată discuția)