avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme cu o rezervare de nume pt un srl la onrc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme cu o rezervare de nume pt un srl la onrc

Am o problema pe care nu reușesc sa o înțeleg. am făcut o rezervare de nume pt un srl ,a fost acceptat l am listat am edita statutul le am depus la registru dolj plătit taxele percepute sm primit termen de ridicare 22.01.2019, am fost sa ridic si am avut marea surpriza sa mi se spună ca a fost respins din cauza numelui ,ca on-line nu verifica bine ca ei..ma întreb ei unde verifica. .nu in același sistem..aștept răspuns de la cineva care e in domeniu,va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 11:44, 30 Ianuarie 2019
Buna ziua, intr-adevar. Cea online este facuta pe propria raspundere. Ei tot online verifica probabil, insa acolo intervine factorul uman de care tine cont persoana desemnata la solutionare.

Pe viitor este bine sa faceti rezervarea de nume direct la Reg. Com. cu stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific firma de contabilitate daca imi face contabilitatea la zi anitsirc anitsirc Pentru firma mea contabilitatea este tinuta de o firma de contabilitate. Am semnat un contract. Lunar imi taie factura. Dar cum as putea sa verific, sa stiu ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta a salariatilor lproca lproca Sunt angajat pe termen nelimitat la o institutie dar, suplimentar, sunt angajat cu contract de munca si la o asociatie de proprietari. Pana anul trecut de la ... (vezi toată discuția)