AM SEMNAT PE UN CONTRACT DE IMPRUMUT DE LA O BANCA CA GIRANT, FARA SA GIREZ CU NICI UN BUN.
DIN PACATE BANII NU AU FOST RESTITUITI SI INSTANTA S-A INDREPTAT IMPOTRIVA MEA.
S-A DAT HOTARIREA JUDECATOREASCA IMPOTRIVA MEA CARE MA OBLIGA SA PLATESC SUMA RESPECTIVA DAR NU S-A MOTIVAT IN BAZA CARUI TEMEI LEGAL SA PLATESC ACEA DATORIE.
AM INTREBAT PE AVOCATI SI MI-AU SPUS CA NU E REGLEMENTATA GIRAREA UNUI IMPRUMUT IN NUME PROPRIU.
CE PARERE AVETI DE ACEST FAPT?
nu mai9 scrie cu litere mari ca e obositor de citit.
daca ai semnat ca girant pt. o alta persoana . se presupune ca vei gira eventuala datorie cu toate bunurile tale. Temeiul juridic este chiar contractul semnat de tine ca girant.
optional: ai un drept de regres impotriva titularului de contract pt. care ai platit datoria. de la acesta iti vei recupera banii. Temei : imbogatirea fara justa cauza
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Girant
david ioan
daca sunt girant la cineva care a scos o anumita suma de bani din banca si nu mai doresc sa-l mai girez ma pot retrage,si cum o pot face? (vezi toată discuția)
Girant
ccornel
sunt girantul unei persoane care a decedat mi se opreste bani din salariu pt asta.pot sa dau in judecata pe sotul personei decedate pt a-mi recupera banii.el ... (vezi toată discuția)