avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie strainatate

Buna ziua! Am muncit pentru o scurta perioada in Danemarca, perioada in care am facut un credit de 5000 de koroane ( 3000 lei ) si mi-am achizitionat un telefon pe abonament, in rate.Din cauza unor probleme am fost nevoit sa ma intorc in tara, fara a plati cele de mai sus. Acum eu ma intreb ce mi se poate intampla? MentioneZ ca am o masina pe numele meu iar apartamentul unde locuiesc am drept se uzifruct.pot fi executat silit?
Cel mai recent răspuns: Gonem , utilizator 09:50, 15 Octombrie 2023
Nici un raspuns, nimic? Nu ma ajuta nimeni ?
Ai rezolvat ceva am aceeasi problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate in danemarca Gomez14 Gomez14 Buna ziua! Am muncit pentru o scurta perioada in Danemarca, perioada in care am facut un credit de 5000 de koroane ( 3000 lei ) si mi-am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Instiintare firma de recuperari epigonii1 epigonii1 Buna ziua.Am si eu o problema cu care ma confrunt si sincer nu stiu cum sa procedez.In urma cu un an,am facut un abonament la cosmote pe numele meu,pentru o ... (vezi toată discuția)