avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical copil

Buna ziua.intrebarea mea este,cum procedez in cazul in care trebuie sa stau acasa cu copilul meu răcit,care are peste 7 ani?cine imi va da concediul medical?

Alte discuții în legătură

Concediere in urma unui concediu medical pentru viroza ilknur_sem ilknur_sem Buna ziua, Va deranjez cu o problema. Directorul institutiei pentru care lucrez a postat un anunt pentru postul pe care eu il detin, si anume de secretara. ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingijirea copulului mai mare de 7 ani nicomar1 nicomar1 Buna ziua , as dori sa pun o intrebare ce ne facem in cazul in care copilul a indrasnit sa depaseasca varsta de 7 ani si a suferit un accident de ruptuta de ... (vezi toată discuția)
Al doilea concediu de creștere a copilului Monica-gmn Monica-gmn Bună seara, sunt mămică unei fetițe de 1 an și 9 luni și sunt însărcinată în 4 luni jumătate. Am optat la prima sarcina sa stau 2 ani acasă cu ... (vezi toată discuția)