avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua, va rog sa îmi spuneți mam angajat cu data de 13.11.2017 fiind primul loc de munca, nu am mai fost angajata, iar in data de 21.11.2018 am născut, momentan mai am CM ma încadrez in CIC? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
19892018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va incadrati in conditiile mentionate de lege pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic monica_14 monica_14 Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)
Concediu de indemnizație creștere copil monica_14 monica_14 Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)