avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Avocat lipsit de interes și respect pt client
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Avocat lipsit de interes și respect pt client

Buna ziua! In urma cu 5 luni am angajat un avocat pt intentarea divorțului,acesta a făcut demersurile pt înaintarea divorțului,i-am achitat onorariul și i-am lăsat procura sa ma reprezinte pt ca eu sunt plecată din țara. Ulterior am încercat sa contactez avocatul vrând sa aflu situația dosarului și al procesului,dar de fiecare data acesta mi-a vorbit foarte dur spunându-mi sa îl las in pace ca știe ce are de făcut. Citez: “mai femeie ești bătută in cap? Nu ma stresa ca știu eu ce am de făcut! Dacă ești așa deșteaptă de ce nu te reprezinți singura?”
Consider ca un astfel de limbaj este total nepotrivit!
Comportamentul și lipsa de reapect al acestuia m-au făcut sa ma îndoiesc de competentă sa și sa vreau un alt avocat. Care sunt demersurile pt renunțarea la contract și ce șanse am sa îmi iau banii înapoi Ținându-se cont ca pana acum nu a avut loc nici o înfățișare? Mulțumesc anticipat! “
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
Anonima90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:51, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La contract puteti renunta oricand,cu banii e mai complicat daca a redactat și introdus acțiunea 30-40%din onorariu il poate păstra fără nici o problemă.Daca va mai scade și taxele plătite la barou ,anaf.etc posibil sa recuperați mai nimic.Incercati o soluționare amiabilă pt restituirea de bunăvoie a unei părți din onorariu.
La contract puteti renunta oricand,cu banii e mai complicat daca a redactat și introdus acțiunea 30-40%din onorariu il poate păstra fără nici o problemă.Daca va mai scade și taxele plătite la barou ,anaf.etc posibil sa recuperați mai nimic.Incercati o soluționare amiabilă pt restituirea de bunăvoie a unei părți din onorariu.
Cum trebuie sa procedez pt renunțare? Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cum trebuie sa procedez pt renunțare? Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Fie trimiteți-i o notificare de renunțare, urmând a depune o copie a acesteia și la dosarul cauzei, fie contractați serviciile altui avocat, urmând a se ocupa el de proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui avocat pentru onorariu nejustificat cetatean12 cetatean12 Buna ziua, va ro ajutati-ma intr-o problema. Am incheiat un contract cu un cabinet de avocatura, pentru un divort pe cale juridica. In contract, onorariul a ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat T1ty T1ty Un cazul in care, am depus cererea de divort si iau decizia de a renunta la divort, onorariul avocatului se plateste oricum? Chiar daca pana acum nu s_a depus ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi ceruta returnarea onorariului platit avocatului daca am renuntat la proces? cisy cisy Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma unui conflict, sotul meu a depus intentia de divort la tribunal. Am luat legatura cu un avocat care sa ma ... (vezi toată discuția)