avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis

Buna ziua doresc sa contest decizia de retinere a permisului de catre politia rutiera, numai ca procesul verbal nu l-am semnat si nu intleg care este procedura corecta de contestatie, trebuie sa astept procesul verbal prin posta(ce fac daca nu il primesc) sau pot face contestatie si fara si ce acte ar trebui depuse in acest caz ?
Actele se depun la registratura la judecatoria sectorului 4?

Trebuie sa asteptati sa vi se comunice ca sa puteti contesta, pana atunci stati fara permis, cam in asta constă șmecheria de a nu semna.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis ContSters61466 ContSters61466 Am o mare dilema, astazi 09.07. am fost oprit pe Sos Stefan cel Mare de catre un politist pe un scuter deoarece nu am acordat prioritate de trecere la un ... (vezi toată discuția)
P-v de constatare a contraventiei contestat Szegedi Szegedi Buna ziua, Mi-sa retinut permisul de conducere. Nu am semnat procesul verbal si acum l-am primit acasa prin posta. Daca depun contestatie la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de contestatie??? mikyblue mikyblue Fiti amabili: daca ti se suspenda permisul si nu esti de acord cu politistul-vrei sa faci contestatie - unde o depun ???? (deoarece judecatorii sant in greva ... (vezi toată discuția)