avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Disparitie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Disparitie

Buna ! Va rog sa ma ajutati , vreau sa dau disparuti 2 barbati in Germania. Au plecat de pe data de 10 Ian ( au plecat sa cumpere o masina ) Am tot vorbit pana pe 18 cand nu au mai dat nici un semn.. joi au avut o disputa la un magazin, ( ei au plecat 3 persoane , 2 frati ( cei disparuti ) si inca un barbat ) .. joi seara , cel singur a fost arestat pentru nu stiu ce probleme din trecut in Germania, fratii au platit o amenda si s au dus la hotel. Am vorbit pana Vineri ( 18 ianuarie ) .. apoi de la ora 15:00 nu am mai stiut nimic de ei pana in ziua de azi, la ora 15:00 cand am vorbit mi au spus ca la ora 17:00 se cazeaza in alt oras la un hotel sa caute in orasul respectiv un parc de masini telefoanele suna si in ziua de azi dar nu raspunde nimeni, am incercat sa sunam la politia din Germania, la consulat, dar nu ni se dau informatii. Nu stiu ce se intampla cu ei, unde sunt, ce fac.. a trecut o saptamana si nu stiu nimic.
Ultima locatie activa a fost in orasul Karlsruhe ..
Va rog daca ma poate ajuta cineva .. cum as putea afla ceva despre ei??
Sau un avocat bun cu care as putea lua legatura...
Multumesc frumos! O zi buna !!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:20, 24 Ianuarie 2019
Buna seara,

Aici nu va putem ajuta. Adresati-va Ambasadei sau Consulatului Romaniei din Germania si faceti o plangere la Politia din Germania.. Chiar si la Politia Romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)
Plangere depusa la parchet Raluca04 Raluca04 Buna ziua,in 15.05.2016 am fost agresata de fostul meu concubin,ma tinut cu forta in masina cateva ore,mi-a aruncat telefonul,mi-a luat banii din portofel si ... (vezi toată discuția)
Probleme rutiere germania alexdp alexdp Buna seara. Am o problema care o sa o povestesc aici si sa-mi spuneti ce mi se poate intampla si ce pot face in cazul asta. Anul asta 2013 undeva la inceputul ... (vezi toată discuția)