avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum să-mi aduc soțul în Romania?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum să-mi aduc soțul în Romania?

Care este cea mai simplă și rapidă cale de a-l aduce pe soțul meu algerian lângă mine,,?Certificatul nostru de căsătorie este la ambasada României in Maroc. Iar eu sunt bolnavă și am nevoie de el să aibă grijă de mine. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Viza de romania Benzerga Benzerga Sunt căsătorită cu un algerian cu rezidenta in Mauritania.. Ce trebuie sa facă soțul meu pentru a obține viza de intrare în Romania? Care ar fi cea mai ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)