avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de Romania

Sunt căsătorită cu un algerian cu rezidenta in Mauritania.. Ce trebuie sa facă soțul meu pentru a obține viza de intrare în Romania? Care ar fi cea mai simplă și mai rapidă cale. Vă mulțumesc! Nicoleta Benzerga.

Alte discuții în legătură

Cum să-mi aduc soțul în romania? Benzerga Benzerga Care este cea mai simplă și rapidă cale de a-l aduce pe soțul meu algerian lângă mine,,?Certificatul nostru de căsătorie este la ambasada României in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean indian casatorieinstrainatate casatorieinstrainatate Recent m-am casatorit cu un sotul meu care este din India. Eu locuiesc in Anglia de 10 ani. Am cateva intrebari. 1 Care este calea cea mai usoara si rapida ... (vezi toată discuția)
Ma pot casatori in strainatate la ambasada romaniei? ane maria ane maria Vreau sa stiu daca ma pot prezenta la ambasada Romaniei in Algeria pentru a ma casatori cu o persoana algeriana? (vezi toată discuția)