avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoastere diploma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoastere diploma

Am absolvit un curs de formare complementara în domeniul psihologiei clinice care mi-a fost recomandat de Colegiul psihologilor în urma cu 2 ani. Mentionez ca acest curs reprezenta unul dintre criteriile pentru obtinerea ulterioara a unei alte trepte în cadrul profesiei. În prezent, actuala conducere nu mai recunoaste acest curs, drept dovada diploma eliberata de institutia formatoare nu este semnata si stampilata de colegiul. Ce pot face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
adrianaa89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:51, 24 Ianuarie 2019
Buna seara,
Daca mai aveti recomandarea scrisa a acelei comisii va trebui sa va adresati instantei saolicitand sa oblige actuala conducere a colegiului sa va recunoasca diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - absolvent psihologie xenfora xenfora ma confrunt cu o situatie bizara dintr-alea tipic romanesti... sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Cursuri ssm - elearning bogdanmr bogdanmr Buna ziua. Doresc sa va adresez urmatoarele intrebari: - ce tip de cursuri ar trebui sa fac, astfel incat dupa finalizarea acestora, sa pot profesa, in ... (vezi toată discuția)