am primit decizia de pens.si graficul de calcul solicitat,constat ca in anul 1992 mi sa luat in calcul doar salariul de incadrare pt.ca in cartea de munca nu este operat salariul brut(care include ind.cond.,sal.merit)deasemeni in carnetul de munca nu este operata acea compensatie ce se acorda la sal.in 1993/1997,i nici in adeverinta eliberata de unitate nici aceste sume nu sint luate in calculla pensie,intrucat in prezent lucrez si nu am inaintat la of.de pensii decizia de incetarea contract.de munca pt.ca sant fuct.de conduceresi astept sa predau.ce pot face contest deczia la org.jud.sau cand duc decizia de la unt.cu celelalte luni de cotizare ,cer reclacularea si revizuirea calculului pensiei?
Dvs. ce ziceti ca ar trebui sa faceti: sa contestati decizia de pensie in instanta aratand ca punctajul mediu anual a fost calculat in functie de inscrierile din carnetul de munca si de mentiunile din adeverinta sau sa solicitati angajatorului intocmirea unei alte adeverinte si apoi sa solicitati recalcularea pensiei?
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
~ Conținut șters la cerere ~
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie anticipata
getazan
Am verifcat graficul (grila )de calcul a pensiei si am constatat erori ex.la 3 luni spor de vechime 12 in loc de 15sau o aeverinta eliberata de o unitate la ... (vezi toată discuția)