avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii salariale pentru pensionar angajat 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii salariale pentru pensionar angajat 2019

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: angajez un pensionar (limita de varsta) full-time si doresc sa stiu daca retinerile din salariu sunt aceleasi ca si pentru un salariat nepensionar?
Mentionez ca angajatul pensionar nu doreste recalcularea pensiei.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 25 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tetinerile din salariu sunt aceleasi ca si pentru un salariat nepensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu Lica-v Lica-v Buna ziua.As dori o lamurire in aceasta problema: sotul meu, fost cadru militar , actualmente angajat cu, contract de munca colectiv, la o societate S.A, cu ... (vezi toată discuția)
Angajare full time si cumul pensie de urmas ContSters331226 ContSters331226 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am varsta de 19 ani si am pensie de urmas dupa tatal meu. Sunt studenta , anul I , la facultate.. Am posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor lunar acordat sotului supravietuitor - pensie anticipata partiala sub 500 lei oanaboros oanaboros Buna seara...tot in legatura cu pensia anticipata va scriu...mama tocmai a aflat ca va lua o pensie anticipata de 360 lei....si a auzit de la o colega ca daca ... (vezi toată discuția)