avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent, contract civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent, contract civil

Buna ziua.
Am urmatoarea problema:
O societate comerciala are in desfasurare un proiect de calificare profesionala finantat prin fonduri FSE.
Societatea a incheiat contracte civile de prestari servicii conform art. 942- 947 din codul civil dupa cum urmeaza:
Manager proiect 30 ore pe luna;
Responsabil financiar 10 ore pe luna;
Ofiterul de monitorizare de la OIRPOSDRU nu vrea sa accepte ca si cheltuiala eligibila aceste contracte motivand ca activitatea celor 2 persoane este continua pe toata durata proiectului si ca trebuie incheiat contract de munca conform art. 1470 - 1490 din codul civil.
Va rog sa imi spuneti ce prevedere legala obliga la alegerea contractului de munca sau a contractului civil, pentru ca oricum motivarea ofiterului o consider pe langa subiect.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent, contract civil pe fonduri fse tzutzupimp tzutzupimp Buna ziua. Am urmatoarea problema: O societate comerciala are in desfasurare un proiect de calificare profesionala finantat prin fonduri FSE. Societatea a ... (vezi toată discuția)
Conventii civile - contradictie intre codul fiscal si codul muncii theya_05 theya_05 in urma unui control itm la o firma,aceasta firma s-a ales cu o amenda uriasa pt colaboratorii-persoane fizice cu care avea incheiate conventii civile. din ... (vezi toată discuția)
Conventii civile prestari servicii Andreea Istrate Andreea Istrate Sunt sau nu permise Contractele civile de prestari servicii? In general ITM-urile resping acesta idee, dar in acelasi timp Codul Fiscal prevede in art. 52 ... (vezi toată discuția)