avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cine ma poate ajuta in obtinerea titlului de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cine ma poate ajuta in obtinerea titlului de revolutionar ? caut avocat specializat in acest domeniu

Ma zbat de ceva timp sa-mi pot obtine titlul de revolutionar ( ranit ) , dar nu rereusesc si nici nu prea stiu cum sa fac o buna actiune legala.
Am fost impuscat in decembrie 1989 mai precis pe 24 in cladirea fostului C.C.
Am certificat medical de la spital unde este scris ca am fost ridicat de salvare din C.C ca fiind impuscat si dus la spitalul de urgenta , pe fosta Stefan cel Mare.( sau actuala )
Am acea Diploma de erou de la Iliescu.
In 1990 am fugit in Italia la sfarsitul lunii mai ( circa ) , unde am cerut si obtinut azil politic.
Ca "refugiat" , prin statutul acestuia , nu am putut sa ma intorc in tara decat la 2007 cand Romania a intrat in CEE si nici nu am stiut nimic de aceasta lege , nemai avand pe nimeni acolo ( rude ).
Cand m-am intors m-au chiemat si la Parchetul Militar unde sunt implicat intr-un proces ca martor si parte vatamata si unde astfel se face si o alta dovada ca am participat si am fost impuscat la revolutie.
Ce credeti , as avea vreo posibilitate sa ma pun in drepturi , motivele fiind neimputabile mie ? Eventul , cine m-ar putea reprezenta in aceste demersuri si in eventuale actiuni legale ? Ce sanse as avea ?
Cu stima si respect ,

Daniel Robert Sofronie

eec.recupery@gmail.com
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:07, 25 Ianuarie 2019
Pai au avut grija sa ia altii ca si eu am fost revolutionar si nu am certificat...Intr-o tara in care s-a confirmat oficial ca a fost Lovitura de Stat avem 24.000 de revolutionari cu beneficii greu de imaginat.....
Cat de nenorociti au putut fi sa dea vina pe Ceausescu si Securitate ca au tras dupa 22 Decembrie cand au fost inscenari ale criminalilor Iliescu si trupa ca sa certifice o mascarada de proces pentru eliminarea fizica a Ceausestilor...

Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine dreptul de erou revolutionar daniel_robert_sofronie daniel_robert_sofronie Ma zbat de ceva timp sa-mi pot obtine titlul de revolutionar ( ranit ) , dar nu rereusesc si nici nu prea stiu cum sa fac o buna actiune legala. Am fost ... (vezi toată discuția)
Ion victor antonescu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)
Sa comentam stirea zilei... de azi ContSters196669 ContSters196669 Dominique Strauss-Kahn, [b]directorul general al Fondului Monetar International[/b], a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)