avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Forma legala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Forma legala

Buna ziua, pentru activitatea de tstuaj corporal/ dermopigmentare care ar fi forma legala de a profesa, inafara de srl si pfa /imm. Ar merge gen o asociatie/ cooperativa familiara ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 13:56, 25 Ianuarie 2019
Functie de ce doriti ! Ptr SRL contabilitatea presupune mai multe actiuni , ca PFA aveti contabilitate in partida simpla, etc. Cred totusi ca se impune si o autorizatie medicala tinand cont ca interveniti asupra pielii umane. Verificati conditiile de accesibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 Gicuta Nistor Gicuta Nistor Buna ziua, Va rog sa-mi lamuriti, daca puteti, o problema privind PFA. Eu am primit Autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei, in septembrie 2008, ... (vezi toată discuția)
Activitati pt. conta in partida simpla? adidagger adidagger doresc sa dau drumul la un stand cu parfumuri si ca orice antreprenor bun =D> vreau sa reduc cheltuielile cat pot. de aceea inreb : 1.pot sa desfasor ... (vezi toată discuția)