avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizatia de hrana functionar public la pensia de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizatia de hrana functionar public la pensia de intretinere

Sunt functionar public la o primarie de comuna.Mi s-a oprit pana acum 1/3 din salariu pensie de intretinere iar cu 01.12.2018 mi s-a acordat si indemnizatie de hrana.Am vazut pe internet o speta cum ca indemnizatia de hrana nu intra in calculul pensiei de intretinere datorita destinatiei speciale a acesteia si datorita unei prevederi din codul civil.
Pe statul de plata din dec.2018 a intrat si indemnizatia de hrana la pensia de intretinere.
Indemnizatia de hrana a unui functionar public intra in calculul pensiei de intretinere sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:00, 25 Ianuarie 2019
ICCJ a decis că nu intră în calcul indemnizația de hrană.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de hrana la pensia de intretinere Cretu Oana Cretu Oana In fiecare luna din salariu net mi se retine 1/3 pensie de intretinere. Pe statul de plata din dec.2018 am primit si indemnizatia de hrana. Este corect ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere, norma de hrana inclusa in baza de calcul emil1973 emil1973 Conform deciziei 21/2015 a ICCJ din 19 octombrie 2015 , norma de hrana a militarilor nu intra in baza de calcul a pensiei alimentare iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ClaudiuCl2018 ClaudiuCl2018 La stabilirea pensiei alimentare se adauga si norma de hrana sau doar salariul net ! Norma de hrana nu este considerat venit. (vezi toată discuția)