avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru pentru SRL cu cod CAEN 8559
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru pentru SRL cu cod CAEN 8559

Bun gasit. Sunt pe cale de a infiinta un SRL cu cod CAEN 8559 - alte forme de invatamant. Sunt deja in cautarea unui punct de lucru, am gasit doua care imi plac mult insa ele figureaza in CF ca si spatii de locuire, nu spatii cu alta destinatie (SAD)..

Am primit din mai multe parti informatii contradictorii:

- ca este obligatoriu ca punctul de lucru sa fie SAD
- ca nu exista o astfel de obligativitate, asadar as putea desfasura activitatile si intr-o casa care este spatiu de locuit in CF

Am fost la Registrul Comertului sa intreb daca exista vreo reglementare in acest sens dar mi-au spus ca nu tine de ei si sa merg sa intreb la Primarie si la ISU.

Pana sa merg acolo as dori sa stiu daca aceasta este o reglementare generala la nivel de tara sau tine de fiecare administratie locala? Pot avea punct de lucru intr-o casa de tip locuinta?



Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Brigid, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte Alexu17 Alexu17 Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu de locuit in sad Zamora Zamora Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi cu privire la schimbarea de destinatie a unui imobil (casa). Vreau sa imi deschid un Hostel ... (vezi toată discuția)