avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna am asa o intrebare vreau sa dau la divort dar sotu ma sparie mereu ca are neamuri in judecatorie si cel mai mare judecator pe tara este neamul lui . Insa numai pot tra cu el avem un copil de 4 luni mereu gasesc in casa telefoane puse la dictofon ma face mereu proasta imi spune ca eu nu vudec cu mintea si imi trebuie un medic cum daca eu am lucrat cu copiii sunt perfect sanatoasa mental ... sunt calma mereu si el vrea toata vremea sa ma scoata la crize de nervii.... imi pot intretine copilul singur am si unde parintiii au venit bun are cine ma ajuta insa mii frica sa numiia copilul daca vom divorta cum si mia spus ca voi plinge si voi ruga in genunchi sal vad ... dayimi va rog un sfat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:46, 25 Ianuarie 2019
Nici nu știu dacă-mi provoacă milă, repulsie sau dacă mă amuză asemenea grandomani!
Nu plecați urechea la toate aberațiile, chiar dacă, prin reducere la absurd, ar cunoaște 100 de judecători, aceștia tot vor aplica legea!
Luați legătura cu un avocat pentru a vă formula acțiunea de divorț și, dacă este cazul, pentru a solicita un ordin de protecție.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Dacă are ceva relații acolo pe la tara unde va judecati poate crea probleme.
Încercați să vă angajați avocat deoarece chiar si cu relații este greu sa castige procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concu catmandu catmandu Sunt de 20 de ani in concubinaj cu aceasta femeie. Avem si un copil care acum are 16 ani. Ne-am cunoscut in Italia in 1997. Atât eu cat si ea eram divortati ... (vezi toată discuția)
Divort complicat ramonamadalin ramonamadalin buna ziua.Sunt impreuna cu sotu meu de 8 ani,casatorita de 5 ani si avem un copil de 4 ani.Relatia noastra nu a fost un trai bun niciodata,dar cand nu mai ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort yvon yvon Buna ziua ! in data de 28.10.2010 a fost ultimul termen al divortului de sotul meu. Avocata mea mi-a spus ca in termen de 30 de zile trebuie sa vina acas ... (vezi toată discuția)