avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protectia Copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protectia Copilului

Buna seara! Va rog sa ma ajutati!
Dupa 14 ani de stat in strainatate am hotarat sa ma intorc in Romania impreuna cu sotul si baietelul meu de 5 ani pentru a sta impreuna cu mama mea care a ramas singura in urma decesului fratelui meu.Problema este urmatoarea:deasupra mamei mele locuieste o doamna care ii face reclamatii la politie incontinuu pt tulburarea linistii publice si mai nou mi.a chemat protectia copilului pe motiv ca baietelul meu adoarme la 3 dimineata , ca face galagie ,iar nepotica mea(care precizez ca vine la noi doar in week-end pt ca locuieste cu mama ei) nu poate dormi si nu se poate odihnii pt a merge la scoala! Intrebarea mea este ce pot face, m.am saturat sa fim tarati pe la politie (fara sa primim nici o contraventie de altfel) ,iar acum chiar s.a exagerat cu Protectia Copilului.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirellac , utilizator 23:47, 25 Ianuarie 2019
Nu aveţi ce face, singurul lucru ce puteţi face e să o ignoraţi. Poate aşa, se satură.E plină ţara de psihopaţi cu drepturi, iar dreptul la petiţionare e garantat de Constituţie, fără a exista sancţiuni pentru abuz.
O ignora mama de 4 ani doar ca acum chiar a exagerat cu Protectia Copilului !!! Multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere luare minor in week-end-uri, amenintare cu decaderea din drepturile parintesti gavrilescuclaudia gavrilescuclaudia Buna ziua! Sunt bunica materna a unui baietel de 4 ani.Fiica mea a divortat in urma cu aproximativ 2 ani de tatal copilului.In urma hotatrarii ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului rezultat din concubinaj Georgyy32 Georgyy32 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni, nascut in iunie 2016, din concubinajul meu cu tatal sau. In mai 2017 ne.am ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti stilldanutza stilldanutza buna ziua.cumnatul meu a fost casatorit,in urma casniciei are un baietel de 6 ani.acum sunt divortati.in urma divortului copilul trebuie sa stea cu mama lui,la ... (vezi toată discuția)