Buna seara! Va rog sa ma ajutati!
Dupa 14 ani de stat in strainatate am hotarat sa ma intorc in Romania impreuna cu sotul si baietelul meu de 5 ani pentru a sta impreuna cu mama mea care a ramas singura in urma decesului fratelui meu.Problema este urmatoarea:deasupra mamei mele locuieste o doamna care ii face reclamatii la politie incontinuu pt tulburarea linistii publice si mai nou mi.a chemat protectia copilului pe motiv ca baietelul meu adoarme la 3 dimineata , ca face galagie ,iar nepotica mea(care precizez ca vine la noi doar in week-end pt ca locuieste cu mama ei) nu poate dormi si nu se poate odihnii pt a merge la scoala! Intrebarea mea este ce pot face, m.am saturat sa fim tarati pe la politie (fara sa primim nici o contraventie de altfel) ,iar acum chiar s.a exagerat cu Protectia Copilului.Multumesc!
Nu aveţi ce face, singurul lucru ce puteţi face e să o ignoraţi. Poate aşa, se satură.E plină ţara de psihopaţi cu drepturi, iar dreptul la petiţionare e garantat de Constituţie, fără a exista sancţiuni pentru abuz.