avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Suntem 3 frati mama noastră a murite acum 1 an nu am făcut succesiunea după mama.Tatăl meu poate face act unui frate fără succesiunea facuta după mama.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:57, 25 Ianuarie 2019
Nu caci trebuie sa apara mai intai in cerificatul de mostenitor partea lui si apoi poate decide ce doreste sa faca cu ea. Oricine dintre mostenitori poate deschide succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune luminitasanda luminitasanda Buna ziua. Bunicul a murit acum 20 de ani bunica nu a facut succesiunea dupa el acum 1 an a murit si ea sunt 2 mostenitori mama mea si fratele ei el nu a dorit ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine ? ce acte sa facem in cazul in care vinzatorul ne tot amina ? dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta a ... (vezi toată discuția)
Succesiune- vreau sa ma separ de frati si sa-mi construiesc o casa kikke kikke Buna seara,tatal meu a murit in 1995.Noi suntem 4frati si mama.Tatal meu avea o sora casatorita si fara copii.In titlul de proprietate sunt trecuti ... (vezi toată discuția)