avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Buna seara! Am divortat in urma cu 7 luni, dar nu am facut partajul deoarece avem (eu si fostul sot) un apartament luat cu credit. Am hotarat ca el va ramane in apartament si va prelua creditul; acest lucru se va intampla abia luna viitoare, deoarece abia atunci va putea deveni eligibil in fata bancii, ca va putea sustine rata prin aducerea unei adeverinte de la al doilea job. Intrebarea mea este urmatoarea: prima data vom merge la banca unde eu voi semna ca sunt de acord sa preia el intregul credit si apoi vom merge la notar? sau va trebui sa trecem la notar prima data? Eu doresc prin partaj jumatate din suma achitata la credit timp de 10 ani. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:54, 25 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă am inteles un bine cazul.dvs. doar la instanța veti rezolva.
Nu cred ca notarul o sa va faca partajul.
Ar fi bine sa mergeți la avocat ca sa înțelegeți mai clar ce presupune un proces de acest fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prima casa gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
Preluare credite bancare intre soti cris-cris cris-cris Actualmente sunt divortata (divort realizat la notar) de sotul meu si acum urmatorul pas este partajul. Avem in proprietate o garsoniera si un apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)
Divort - apartament luat cu credit "prima casa'' ContSters185252 ContSters185252 Salut, Am si eu o nelamurire. :( Ne-am casatorit in aprilie 2010, iar luna asta am depus cerere de divort de comun acord la judecatorie(repede dar daca nu ne ... (vezi toată discuția)